RESTAURANG VILLAN

Varmt välkommen till Restaurang Villan med sitt underbara läge vid vattnet i området Dalénum på Lidingös södra och soliga sida. Vi har öppet vardagar för lunch mellan klockan 11.00-14.00 och erbjuder en lunchmeny bestående av en fiskrätt samt en kött- eller husmanskosträtt, med tillhörande salladsbuffé.

I juni 2016, i samband med renoveringen av Östermalms Saluhall, flyttade vi, Lisa Elmqvist med systerföretaget Husmans Deli, in i AGAs anrika 50-talsvilla. Här kommer vi att bedriva vår produktion till verksamheterna i Saluhallen, tills dess att renoveringen där blir färdig och det blir dags för återflytt i början av 2020.

Vi kommer även att använda Restaurang Villan som evenemangslokal – så hör av er till oss om ni planerar att ha privat fest eller ett företagsevent.

Smaklig måltid!

Lunch

Restaurangen har öppet för lunch vardagar mellan klockan 11.00-14.00. Vi erbjuder en meny bestående av en fiskrätt samt en kött- eller husmanskosträtt, med tillhörande salladsbuffé.

Dagens meny

Fest

Om ni går i festtankar är Restaurang Villan en fantastisk plats att fira eller ha ett företagsevent på. Hör av er till vår fest- och cateringavdelning på 08-553 404 26. 

Ta sig hit

Till oss tar du dig till fots, på cykel, billedes, med buss eller Lidingöbanan, samt med pendelbåtslinjen Sjövägen som trafikerar sträckan Nacka-Lidingö-Nybroplan och som lägger till vid Larsbergs Brygga, 25 meter från byggnaden.

Hitta hit